Ne demek?

Wiki Article

özdek 3- Kaçış merdiveni bünyenın haricinde kalabilir. Fakat bununla alakadar uyulması gereken bazı kurallar bulunan. örneğin; bir kuruluşnın yahut binanın yüksekliği 21.50 metreden bir tomar ise yapı dışına belirgin merdiven mimarilmasına onay verilmemektedir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği hakkında size fen verecektir.

Yangın baplarını emsallerinden farklı kılan, montaj ve servis kalitesinin nispetle, kullanılan malzemelerin kalitesi ve sistemin her bir parçbirliının diğeriyle uyumudur

Bu özel kapıların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek fakat güvenliği katkısızlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Bir ahir blog alfabemızda sizlere yangın kapısı satın almaya hüküm vermeden önce kapı firmalarına sormanız gereken soruları listeleyeceğiz.

Gereç: Yangın baplarında ekseriyetle çelik veya ilenmeşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar elan dayanıklı ve yangına karşı daha dayanırlıklidir.

Yangın Kapısı Kesinlikle Açılır? Yangın Kapısı kullanıldığı binada yaşanan yangın yahut ivedili bir durumda insanların belli belirsiz bir itmesi ile dâhilen hariçya akıllıca açılmaktadır.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları tabiatıyla otomatik olarak kapanarak eminği esenlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Kanatlardan biri durağan tutulabilir, müstacel durumda bir pim mekanizması ile kolaylıkla açılması katkısızlanabilir.

Yangın en muhataralı risk sınıflarından Yangın Merdiveni Kapısı biridir. Yangınlarda bina mukavemeti, insan tahliye sıkıntısızışı ve yangının dağıldığı alanların denetleme şeşnda tutulması yaşamsal önem taşımaktadır.

Ortalama 20 salname tecrübemizle ve her biri konusunda mahir olan ekibimizle sektörde edindiğimiz prestijli noktanın bilinciyle müşteri memnuniyeti odaklı çhileışmalarımızla siz değerli iş ortaklarımızın muteber çözüm bapsı olmaya devam etmekteyiz.

Baplar paletlerde Yangın Çıkış Kapısı sevk edilmektedir. Her palette 15 öğür vahit kanat kapı sürükleme edilebilir. Kasaların bile monte olması gerçek nakliye avantajları esenlamaktadır.

İşaretlendirmeler: Acil yangın kapısı durumlarda kullanılması müstelzim bapların tamamı fiilaretlenmelidir. Üzerinde “ivedili çıkış” makaslamaksı bulunan kapılarda fosforlu ya da ışıklı yönlendirmeler bulunabilir.

Yangın kapısı, tütün geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını çelmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Report this wiki page